49 16 08 00 info@ph-finans.dk
Menu

Leasing til Cafe, Restaurant, Køkken

Her hos PH finans i Nordsjælland glæder vi os over årstiden på mange måder.

Vi kan mærke at det spirer derude på leasing-markedet, og vi er selvfølgelig med helt i front, når det gælder prisdygtige aktuelle leasingaftaler. – og så er det jo bare en fantastisk årstid, hvor det hele spirer i naturen og solen heldigvis bliver en hyppigere gæst.

“Leasing af udstyr for små og mellemstore virksomheder har aldrig været mere aktuelt. Med de mange fordele ved en aftale hos PH finans, er du sikret en stærk og professionel leasingaftale hele vejen igennem.”

Leasing til cafeer, restauranter, køkkener

Det er snart tid for caféer og restauranter, at byde velkommen til de kommende sommergæster i de indrettede omgivelser, og det kan være en oplagt mulighed at investere i nyt inventar, nyt udstyr til køkkenet, eller andre brugbare investeringer til gavn for udvikling og økonomi.

Hos PH finans har vi mange års erfaring i netop leasing til caféer, restauranter, køkkener mm. – og vi kan tilbyde gennemarbejde løsninger uanset behov og ønsker indenfor denne branche. Kontakt os gerne for at høre nærmere om leasing til caféer, restauranter og køkkener.

Til trods for forårets ankomst, vil vi sidde klar ved vores telefoner og mail, hvis du nu skulle have lyst til at høre mere om mulighederne for leasing via PH finans.

Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte vores LEASING-ANMODNING her på siderne, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt for videre dialog omkring behov og ønsker mm.

Hos PH finans beskæftiger vi os med finansiel leasing af stort set alle former for driftsmidler til virksomheder, og vi er en attraktiv samarbejdspartner hvad finansiel leasing af driftsmidler angår.

Fortsat dejligt og solrigt forår til alle derude 🙂

 

De bedste hilsner
Hele holdet hos PH finans

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk