49 16 08 00 info@ph-finans.dk
Menu

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

PH finans A/S ønsker alle vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig glæde jul og et godt nytår.

Ph Finans - leasing driftsmidler

Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for et rigtig godt samarbejde i 2016.

Vi glæder os til 2017 med en masse nye leasingaftaler.

Fra og med fredag den 23.12.2016 holder PH finans A/S lukket og vi er tilbage på kontoret igen mandag den 2.1. 2017. Vores hjemmeside er åben døgnet rundt, og du er velkommen til at benytte vores leasinganmodning online.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk